The June competition was completed and with it 1/3 of the summer competition

 Βρισκόμαστε πλέον στα μέσα του καλοκαιριού με τα φιλικά των ομάδων να γίνονται πιο σοβαρά και οι προκριματικές φάσεις των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων να αρχίζουν. Ο μήνας που μας πέρασε είχε μεγάλες διακυμάνσεις ανάμεσα στους κορυφαίους 3 τιπστερ και τους υπόλοιπους.

Σύμφωνα με τους όρους του καλοκαιρινού διαγωνισμού κάθε μήνα οι 10 πρώτοι παίκτες, με θετικό πρόσημο στα ταμεία τους, θα βαθμολογούνται και μετά το πέρας του καλοκαιριού μεγάλα δώρα θα λάβουν μεγάλα δώρα (αναλυτικά ενημερωθείτε παρακάτω).

Για τον καλοκαιρινό διαγωνισμό ο 1ος μήνας (Ιούνιος) έκλεισε τα ταμεία του, με τον ακόλουθο πίνακα βαθμολογίας να έχει διαμορφωθεί:

1

Toptip

25

2

Dimitris1975

18

3

Catijohn

15

4

77darko77

12

5

Alexiapan

10

6

Oreivatis

8

7

TheChampion

6

Αν θέλετε να νιώσετε την ένταση πίσω από τις μάχες, μπείτε στους διαγωνισμούς που τρέχουν στο προγνωστικά κάθε μήνα! Από όποια πλευρά και αν βρίσκεστε, είτε ως τίπστερ είτε ως επισκέπτης, το παιχνίδι παίζεται στο Prognostika.

Τα δώρα στον διαγωνισμό προγνωστικών καλοκαιριού

Ο καλύτερος τιπστερ, του καλοκαιρινού διαγωνισμού προγνωστικών, θα κερδίσει 150€ μετρητά ή paysafe, ενώ ο 2ος 50€ (ανάλογα την επιθυμία τους).

Οι πρώτοι 10 τιπστερ κάθε μήνα συγκεντρώνουν βαθμούς ανάλογα με τη θέση που τερματίζουν (σύστημα βαθμολογίας όπως την F1). Στο τέλος του τριμήνου οι πόντοι αθροίζονται σε έναν ενιαίο πίνακα βαθμολογίας όπου και θα προκύψουν οι τελικές θέσεις κατάταξης.

Ο πίνακας βαθμολόγησης των θέσεων κατάταξης κάθε μήνα:

1ος : 25 βαθμούς
2ος : 18 βαθμούς
3ος : 15 βαθμούς
4ος : 12 βαθμούς
5ος : 10 βαθμούς
6ος : 8 βαθμούς
7ος : 6 βαθμούς
8ος : 4 βαθμούς
9ος : 2 βαθμούς
10ος : 1 βαθμό

Στο τέλος κάθε μήνα θα ανακοινώνεται ο πίνακας με τους βαθμούς καθώς και τη συγκεντρωτική βαθμολογία, τόσο στο blog όσο και στο group μας στο facebook.

Όσοι τιπστερ τερματίζουν στην πρώτη 10άδα, στο τέλος κάθε μήνα, και έχουν αρνητικό πρόσημο στο Net Profit δε βαθμολογούνται. Οι πρώτοι 2 τιπστερ του καλοκαιρινού διαγωνισμού για να έχουν δικαίωμα στα δώρα τους θα πρέπει να έχουν συγκεντρώσει, σε ολόκληρη την καλοκαιρινή περίοδο, τουλάχιστον:

 • ο 1ος 90.000 μονάδες και
 • ο 2ος 50.000 μονάδες

Όλα τα δώρα του διαγωνισμού προγνωστικών καλοκαιριού είναι προσφορά του Prognostika.net στους χρήστες του.

Οι όροι στον διαγωνισμό προγνωστικών καλοκαιριού

 • Ο διαγωνισμός λήγει στις 31 Αυγούστου στις 23:59.
 • Για να μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό για τα δώρα του Prognostika.net, ο Tipster, θα πρέπει να έχει ανεβασμένο avatar (φωτογραφία)στο λογαριασμό του και να έχει τοποθετήσει τουλάχιστον 20 προγνωστικά.
 • Το ανώτατο όριο πονταρίσματος ορίζεται σε:
  5000 μονάδες για προτάσεις με στοιχηματική ανάλυση* άνω των 300 λέξεων,
  500 έως 2990 μονάδες για προτάσεις που έχουν αιτιολόγηση άνω των 50 και έως 299 λέξεων (παράδειγμα για κείμενο 65 λέξεων οι μέγιστες μονάδες είναι 650, ενώ για κείμενο 120 λέξεων οι μέγιστες μονάδες είναι 1200).
  50 μονάδες για προτάσεις με λιγότερη ή καθόλου αιτιολόγηση.
 • Η δυνατότητα λήψης ενημερωτικών email από τους τιπστερ, σχετικών με το διαγωνισμό, είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή

Αυστηρά δεν επιτρέπεται:

 1. η λογοκλοπή από άλλα websites (χωρίς να υπάρχει άδεια από αυτά)
 2. η χρήση greeklish στα κείμενα
 3. το ανέβασμα μιας πρότασης να γίνεται σε λιγότερο από 60 λεπτά από την ώρα έναρξης του αγώνα
 4. η επανάληψη του ίδιου στοιχήματος για τον ίδιο αγώνα είτε μόνο του είτε σε σύστημα
 5. το ποντάρισμα σε πάνω από 3 διαφορετικά προγνωστικά για τον ίδιο αγώνα
 6. η καταχώρηση πάνω από 5 αγώνες ανά combo bet
 7. η καταχώρηση δεύτερου προγνωστικού με ποντάρισμα άνω των 50 μονάδων για τον ίδιο αγώνα
 8. εάν γίνει λάθος στην καταχώρηση ενός αποτελέσματος ή αγώνα ή απόδοσης ο tipster πρέπει να το αναφέρει άμεσα με e-mail για να διορθωθεί. 
 9. η αγνόηση συστάσεων από τους διαχειριστές του Prognostika
 10. η ύπαρξη σκοπιμότητας με τακτική μεγάλων πονταρισμάτων που ακολουθούνται από πολύ μικρά για την κατάληψη μιας από τις πρώτες θέσεις. Είναι στη διακριτική ευχέρεια του Prognostika να επιβάλει ποινή εάν αυτό γίνεται κατ εξακολούθηση και κριθεί απαραίτητο.
 11. η τοποθέτηση για τον ίδιο αγώνα προγνωστικών από διαφορετικούς λογαριασμούς του ιδίου χρήστη. Επιτρέπεται η λειτουργία 2 ή περισσοτέρων λογαριασμών ανά χρήστη
 12. η κατάχρηση του ορίου «άνω των 3000 μονάδων» με κείμενο κακής ποιότητας ή με χρήση πολλών στατιστικών ή με κείμενο διάφορο του αγώνα. Το κείμενο θα διαγράφεται και το ανώτερο όριο πονταρίσματος ορίζεται στις 500 μονάδες για ολόκληρη τη σεζόν.
 13. το net profit του λογαριασμού να φτάσει στις -50.000 μονάδες. Τότε ο λογαριασμός οδηγείται σε μόνιμο αποκλεισμό.
 14. οποιαδήποτε μορφή προσβολής του διαγωνισμού οδηγεί σε μόνιμο αποκλεισμό από αυτόν.
 • Παραβίαση των όρων 1-12 οδηγεί σε διαγραφή των εμπλεκόμενων προτάσεων και αποκλεισμό για το υπόλοιπο του μήνα. Σε περίπτωση 2ης παραβίασης οποιουδήποτε όρου, ο αποκλεισμός επεκτείνεται μαζί με το υπόλοιπο του μήνα και για ακόμα 30 ημέρες. Η 3η παραβίαση οποιουδήποτε όρου οδηγεί σε μόνιμο αποκλεισμό.
 • *ως στοιχηματική ανάλυση ορίζεται ένα κείμενο με σωστή σύνταξη, ορθογραφία, σημεία στίξης, με σωστό τρόπο ανάλυσης του σημείου που προτείνεται και αποδόσεως από 1,80 και άνω.
 • Το Prognostika διατηρεί το δικαίωμα να διορθώνει λανθασμένες αποδόσεις ή αναντιστοιχία σημείων με κείμενα των τιπστερ χωρίς ενημέρωση.
 • Τα δώρα του διαγωνισμού αποστέλλονται εντός Ελλάδας με έξοδα του Prognostika κάθε ζυγό μήνα(π.χ Φεβρουάριο, Απρίλιο, Ιούνιο κτλ). Σε περίπτωση που το δώρο επιστρέψει ως αζήτητο χάνεται οποιοδήποτε δικαίωμα σε αυτό.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον διαγωνισμό προγνωστικών καλοκαιριού παρακαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας εδώ ή εγγραφείτε τώρα εδώ.

***Οι παραπάνω κανόνες μπορεί να αλλάξουν, προστεθούν ή αφαιρεθούν από τους διαχειριστές σε οποιαδήποτε στιγμή και η ανακοίνωση θα γίνει από το παρών άρθρο. Εάν έχετε να προτείνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στους κανονισμούς στείλτε μας email με τις προτάσεις σας.

Στοιχηματικά & αθλητικά παιχνίδια μόνο από τους κορυφαίους στο Prognostika. Κορυφαίο λογισμικό με 5 έτη εμπειρίας επάνω στο χώρο διεξαγωγής αθλητικών παιγνίων για τους χρήστες μας.

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη!

Comments