13 years of Prognostika with 13 gifts and an XBOX One S!

 Έφτασε και ο μήνας που όπως κάθε χρόνο τον γιορτάζουμε λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους. Ο μήνας που μας θυμίζει πόσα χρόνια έχουμε στην πλάτη μας και τι βαρύ φορτίο στοιχηματικής παράδοσης κουβαλάμε. 13 χρόνια συμπληρώθηκαν για το Prognostika και για αυτό το μήνα έχουμε συμβολικά 13 δώρα για τους 13 καλύτερους τιπστερ μας. Δώρο έκπληξη ένα XBOX One S! Ετοιμαστείτε για έναν μήνα με πολλές μικρές και μεγάλες εκπλήξεις αφού τα δώρα θα είναι πολλά τόσο στη σελίδα μας όσο και στο facebook.

Με την έναρξη των πρωταθλημάτων της Super League και της Premier League, το Football Oracle συνεχίζει να μοιράζει 10€ paysafecard σε κάθε αγωνιστική. Ήδη οι νικητές είναι 10άδες και η αγωνία μεγάλη σε κάθε αγωνιστική. Παίζοντας συγκεντρώνονται βαθμοί που κερδίζονται με βάση ένα σύστημα βαθμολογίας που θα το βρείτε αναλυτικά εδώ. Μπείτε εδώ και συνδεθείτε με το λογαριασμό που έχετε ήδη στο Prognostika.

Πολλά τα δώρα έκπληξη που θα ανακοινωθούν σε διάφορες χρονικές στιγμές αυτό το μήνα. Αν θέλετε να νιώσετε την ένταση και την αδρεναλίνη πίσω από τις μάχες, μπείτε στους διαγωνισμούς που τρέχουν στο προγνωστικά κάθε εβδομάδα και κάθε μήνα! Από όποια πλευρά και αν βρίσκεστε, είτε ως τίπστερ είτε ως επισκέπτης, το παιχνίδι παίζεται στο Prognostika.

Τα δώρα στον διαγωνισμό προγνωστικών Απριλίου

Ο επετειακός διαγωνισμός για τα 13 χρόνια Prognostika κρύβει μια μεγάλη έκπληξη! Ανάμεσα στους 13 κορυφαίους τιπστερ του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για ένα ΧΒΟΧ One S 1TB! Οι 13 καλύτεροι τιπστερ την κατηγορίας Net Profit θα κερδίσουν τα παρακάτω δώρα ανάλογα με τη σειρά κατάταξής τους:

 • 1ος TV Box Android 7.1
 • 2ος SmartBand UP24 by JawBone
 • 3ος Action Camera SJ4000 Full HD
 • 4ος Power Bank 10.000mAh της Xiaomi
 • 5ος SmartWatch U8
 • 6ος Handsfree της Xiaomi
 • 7ος-13ος Συλλεκτικό USB Stick

Όλα τα δώρα του επετειακού διαγωνισμού, αξίας 650 ευρώ, είναι προσφορά του Prognostika.net στους χρήστες του.

Οι όροι στον διαγωνισμό προγνωστικών Απριλίου

 • Ο διαγωνισμός λήγει στις 30 Απριλίου στις 23:59.
 • Για να μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό για τα δώρα του Prognostika.net, ο Tipster, θα πρέπει να έχει ανεβασμένο avatar (φωτογραφία) στο λογαριασμό του και να έχει τοποθετήσει τουλάχιστον 20 προγνωστικά.
 • Το ανώτατο όριο πονταρίσματος ορίζεται σε:
  5000 μονάδες για προτάσεις με στοιχηματική ανάλυση* άνω των 300 λέξεων,
  500 έως 2990 μονάδες για προτάσεις που έχουν αιτιολόγηση άνω των 50 και έως 299 λέξεων (παράδειγμα για κείμενο 65 λέξεων οι μέγιστες μονάδες είναι 650, ενώ για κείμενο 120 λέξεων οι μέγιστες μονάδες είναι 1200).
  50 μονάδες για προτάσεις με λιγότερη ή καθόλου αιτιολόγηση.

Δεν επιτρέπεται:

1. η λογοκλοπή από άλλα websites (χωρίς να υπάρχει άδεια από αυτά)

2. η χρήση greeklish στα κείμενα

3. το ανέβασμα μιας πρότασης να γίνεται σε λιγότερο από 60 λεπτά από την ώρα έναρξης του αγώνα

4. η επανάληψη του ίδιου στοιχήματος για τον ίδιο αγώνα είτε μόνο του είτε σε σύστημα

5. το ποντάρισμα σε πάνω από 3 διαφορετικά προγνωστικά για τον ίδιο αγώνα

6. η καταχώρηση πάνω από 5 αγώνες ανά combo bet

7. η καταχώρηση δεύτερου προγνωστικού με ποντάρισμα άνω των 50 μονάδων για τον ίδιο αγώνα

8. εάν γίνει λάθος στην καταχώρηση ενός αποτελέσματος ή αγώνα ή απόδοσης ο tipster πρέπει να το αναφέρει άμεσα με e-mail για να διορθωθεί. 

9. η αγνόηση συστάσεων από τους διαχειριστές του Prognostika

10. η ύπαρξη σκοπιμότητας με τακτική μεγάλων πονταρισμάτων που ακολουθούνται από πολύ μικρά για την κατάληψη μιας από τις πρώτες θέσεις. Είναι στη διακριτική ευχέρεια του Prognostika να επιβάλει ποινή εάν αυτό γίνεται κατ εξακολούθηση και κριθεί απαραίτητο.

11. η τοποθέτηση για τον ίδιο αγώνα προγνωστικών από διαφορετικούς λογαριασμούς του ιδίου χρήστη. Επιτρέπεται η λειτουργία 2 ή περισσοτέρων λογαριασμών ανά χρήστη

12. η κατάχρηση του ορίου «άνω των 3000 μονάδων» με κείμενο κακής ποιότητας ή με χρήση πολλών στατιστικών ή με κείμενο διάφορο του αγώνα. Το κείμενο θα διαγράφεται και το ανώτερο όριο πονταρίσματος ορίζεται στις 500 μονάδες για ολόκληρη τη σεζόν.

13. το net profit του λογαριασμού να φτάσει στις -50.000 μονάδες. Τότε ο λογαριασμός οδηγείται σε μόνιμο αποκλεισμό.

14. οποιαδήποτε μορφή προσβολής του διαγωνισμού οδηγεί σε μόνιμο αποκλεισμό από αυτόν.

 • Παραβίαση των όρων 1-12 οδηγεί σε διαγραφή των εμπλεκόμενων προτάσεων και αποκλεισμό για το υπόλοιπο του μήνα. Σε περίπτωση 2ης παραβίασης οποιουδήποτε όρου, ο αποκλεισμός επεκτείνεται μαζί με το υπόλοιπο του μήνα και για ακόμα 30 ημέρες. Η 3η παραβίαση οποιουδήποτε όρου οδηγεί σε μόνιμο αποκλεισμό.
 • *ως στοιχηματική ανάλυση ορίζεται ένα κείμενο με σωστή σύνταξη, ορθογραφία, σημεία στίξης, με σωστό τρόπο ανάλυσης του σημείου που προτείνεται και αποδόσεως από 1,80 και άνω.
 • Το Prognostika διατηρεί το δικαίωμα να διορθώνει λανθασμένες αποδόσεις ή αναντιστοιχία σημείων με κείμενα των τιπστερ χωρίς ενημέρωση.
 • Τα δώρα του διαγωνισμού αποστέλλονται εντός Ελλάδας με έξοδα του Prognostika και χρειάζονται τουλάχιστον 20 ημέρες πριν την παραλαβή τους από τους νικητές. Σε περίπτωση που το δώρο επιστρέψει ως αζήτητο χάνεται οποιοδήποτε δικαίωμα σε αυτό.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον διαγωνισμό προγνωστικών Απριλίου παρακαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας εδώ ή εγγραφείτε τώρα εδώ.

***Οι παραπάνω κανόνες μπορεί να αλλάξουν, προστεθούν ή αφαιρεθούν από τους διαχειριστές σε οποιαδήποτε στιγμή και η ανακοίνωση θα γίνει από το παρών άρθρο. Εάν έχετε να προτείνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στους κανονισμούς στείλτε μας email με τις προτάσεις σας.

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη!

Comments