Over € 350 prizes in the February prediction contest!

 Ότι και να πούμε είναι λίγο για τον ανταγωνισμό στο διαγωνισμό προγνωστικών Ιανουαρίου και τα τεράστια κέρδη που είχε σε όποιους ακολούθησαν τους κορυφαίους τιπστερ. Νέος μήνας και στο νέο διαγωνισμό προγνωστικών Φεβρουαρίου έχουν ριχτεί στη μάχη νέοι παίκτες που κοντράρουν στα ίσια τους αναγνωρισμένους παλιούς. Το ταλέντο πολύ και τα κέρδη μεγάλα, σε όσους τους ακολουθούν στοιχηματικά,  με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο.

Παράλληλα το νέο παιχνίδι προβλέψεων του Prognostika, που ονομάζεται Football Oracle, έχει κλείσει πάνω από ένα μήνα λειτουργίας και προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις. Οι όροι απλοί, πρέπει να βρείτε όσο πιο πολλά ακριβή σκορ μιας αγωνιστικής της Premier League ή της Super League. Παίζοντας συγκεντρώνονται πόντοι που κερδίζονται με βάση ένα σύστημα βαθμολογίας, που θα το βρείτε αναλυτικά εδώ. Ήδη 10 νικητές έχουν λάβει τα δώρα τους και άλλους 8 ψάχνουμε αυτό το μήνα σε κάθε αγωνιστική της Premier League και της Super League! Εκτός από τα δώρα του εκάστοτε διαγωνισμού, ένα εξτρά μπόνους περιμένει τον παίκτη που θα προβλέψει σωστά όλα τα σκορ μίας αγωνιστικής της Premier League (5.000€) ή της Super League (2.000€). Μπείτε εδώ και συνδεθείτε με το λογαριασμό που έχετε ήδη στο Prognostika.

Νέα συνεργασία, έρχεται να ανακοινωθεί από το Prognostika, με τη στοιχηματική εταιρία winmasters.gr όπου οι χρήστες της μπορούν να βρουν ότι καλύτερο σε μια σύγχρονη πλατφόρμα:

 • Ολοκληρωμένο Αθλητικό Προϊόν με πλήρη στοιχηματική προσφορά, περισσότερα από 60.000 αθλητικά γεγονότα και 25.000 Live αθλητικά γεγονότα το μήνα
 • Cashout σύμφωνα με το οποίο οι χρήστες διατηρούν τον πλήρη έλεγχο των ανοιχτών τους στοιχημάτων, έχοντας τη δυνατότητα να πάρουν τα χρήματά τους σε συγκεκριμένη στιγμή του αγώνα, πριν τη λήξη του
 • Fast Markets που επιτρέπουν στους παίκτες να προβλέψουν αν ένα συγκεκριμένο γεγονός, όπως ένα γκόλ, κόρνερ, ή μία κάρτα θα λάβουν χώρα στα επόμενα ένα με πέντε λεπτά
 • Special στοιχήματα για τα πιο σημαντικά τοπικά αθλητικά γεγονότα

Αν θέλετε να νιώσετε τις μάχες και την αδρεναλίνη πίσω από αυτές, μπείτε στους διαγωνισμούς που τρέχουν στο προγνωστικά κάθε εβδομάδα και κάθε μήνα! Από όποια πλευρά και αν βρίσκεστε, είτε ως τίπστερ είτε ως επισκέπτης, το παιχνίδι παίζεται στο Prognostika.

Τα δώρα στον διαγωνισμό προγνωστικών Φεβρουαρίου

Οι 6 καλύτεροι Tipsters την κατηγορίας Net Profit θα κερδίσουν τα παρακάτω δώρα ανάλογα με τη σειρά κατάταξής τους:

 • 1ος Tablet MLS iQtab 10"
 • 2ος Sony Smartband SWR10
 • 3ος Wireless speaker Cube X3
 • 4ος PC game Mortal Kombat X
 • 5ος Panda Antivirus Pro
 • 6ος PC game Game Of Thrones

Όλοι οι νικητές κερδίζουν και από ένα συλλεκτικό USB δώρο. Τα δώρα αξίας 250 ευρώ είναι προσφορά του Prognostika.net .

Οι όροι στον διαγωνισμό προγνωστικών Φεβρουαρίου

 • Ο διαγωνισμός λήγει στις 28 Φεβρουαρίου στις 23:59.
 • Για να μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό για τα δώρα του Prognostika.net, ο Tipster, θα πρέπει να έχει ανεβασμένο avatar (φωτογραφία) στο λογαριασμό του.
 • Το ανώτατο όριο πονταρίσματος ορίζεται σε:
  5000 μονάδες για προτάσεις με στοιχηματική ανάλυση* άνω των 300 λέξεων,
  500 έως 2990 μονάδες για προτάσεις που έχουν αιτιολόγηση άνω των 50 και έως 299 λέξεων (παράδειγμα για κείμενο 65 λέξεων οι μέγιστες μονάδες είναι 650, ενώ για κείμενο 120 λέξεων οι μέγιστες μονάδες είναι 1200).
  50 μονάδες για προτάσεις με λιγότερη ή καθόλου αιτιολόγηση.

Δεν επιτρέπεται:

1. η λογοκλοπή από άλλα websites (χωρίς να υπάρχει άδεια από αυτά)

2. η χρήση greeklish στα κείμενα

3. το ανέβασμα μιας πρότασης να γίνεται σε λιγότερο από 60 λεπτά από την ώρα έναρξης του αγώνα

4. η επανάληψη του ίδιου στοιχήματος για τον ίδιο αγώνα είτε μόνο του είτε σε σύστημα

5. το ποντάρισμα σε πάνω από 3 διαφορετικά προγνωστικά για τον ίδιο αγώνα

6. η καταχώρηση πάνω από 5 αγώνες ανά combo bet

7. η καταχώρηση δεύτερου προγνωστικού με ποντάρισμα άνω των 50 μονάδων για τον ίδιο αγώνα

8. εάν γίνει λάθος στην καταχώρηση ενός αποτελέσματος ή αγώνα ή απόδοσης ο tipster πρέπει να το αναφέρει άμεσα με e-mail για να διορθωθεί. 

9. η αγνόηση συστάσεων από τους διαχειριστές του Prognostika

10. η ύπαρξη σκοπιμότητας με τακτική μεγάλων πονταρισμάτων που ακολουθούνται από πολύ μικρά για την κατάληψη μιας από τις πρώτες θέσεις. Είναι στη διακριτική ευχέρεια του Prognostika να επιβάλει ποινή εάν αυτό γίνεται κατ εξακολούθηση και κριθεί απαραίτητο.

11. η τοποθέτηση για τον ίδιο αγώνα προγνωστικών από διαφορετικούς λογαριασμούς του ιδίου χρήστη. Επιτρέπεται η λειτουργία 2 ή περισσοτέρων λογαριασμών ανά χρήστη

12. η κατάχρηση του ορίου «άνω των 3000 μονάδων» με κείμενο κακής ποιότητας ή με χρήση πολλών στατιστικών ή με κείμενο διάφορο του αγώνα. Το κείμενο θα διαγράφεται και το ανώτερο όριο πονταρίσματος ορίζεται στις 500 μονάδες για ολόκληρη τη σεζόν.

13. το net profit του λογαριασμού να φτάσει στις -50.000 μονάδες. Τότε ο λογαριασμός οδηγείται σε μόνιμο αποκλεισμό.

14. οποιαδήποτε μορφή προσβολής του διαγωνισμού οδηγεί σε μόνιμο αποκλεισμό από αυτόν.

 • Παραβίαση των όρων 1-12 οδηγεί σε διαγραφή των εμπλεκόμενων προτάσεων και αποκλεισμό για το υπόλοιπο του μήνα. Σε περίπτωση 2ης παραβίασης οποιουδήποτε όρου, ο αποκλεισμός επεκτείνεται μαζί με το υπόλοιπο του μήνα και για ακόμα 30 ημέρες. Η 3η παραβίαση οποιουδήποτε όρου οδηγεί σε μόνιμο αποκλεισμό.
 • *ως στοιχηματική ανάλυση ορίζεται ένα κείμενο με σωστή σύνταξη, ορθογραφία, σημεία στίξης, με σωστό τρόπο ανάλυσης του σημείου που προτείνεται και αποδόσεως από 1,80 και άνω.
 • Το Prognostika διατηρεί το δικαίωμα να διορθώνει λανθασμένες αποδόσεις ή αναντιστοιχία σημείων με κείμενα των τιπστερ χωρίς ενημέρωση.
 • Τα δώρα του διαγωνισμού αποστέλλονται εντός Ελλάδας με έξοδα του Prognostika και χρειάζονται τουλάχιστον 20 ημέρες πριν την παραλαβή τους από τους νικητές. Σε περίπτωση που το δώρο επιστρέψει ως αζήτητο χάνεται οποιοδήποτε δικαίωμα σε αυτό.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το διαγωνισμό προγνωστικών Φεβρουαρίου παρακαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας εδώ ή εγγραφείτε τώρα εδώ.

***Οι παραπάνω κανόνες μπορεί να αλλάξουν, προστεθούν ή αφαιρεθούν από τους διαχειριστές σε οποιαδήποτε στιγμή και η ανακοίνωση θα γίνει από το παρών άρθρο. Εάν έχετε να προτείνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στους κανονισμούς στείλτε μας email με τις προτάσεις σας.

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη!

Comments