Happy birthday to the new January competitions

 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία, χαρά και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα! Αλλαγή χρονιάς όπως πάντα με την Premier League να μας περιμένει. Ο διαγωνισμός που έκλεισε, έκρυβε τιτανομαχία μέχρι και την τελευταία ώρα αλλαγής του έτους. Οι τιπστερ dimmak και tipoko κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον, στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, με τελικό νικητή, για λίγες μονάδες, τον dimmak που θα κάνει δικό του ένα tablet 10” της MLS!

Παράλληλα τρέχει ένας ολοκαίνουργιος διαγωνισμός προβλέψεων όπου εάν βρείτε τα σκορ των αγώνων μιας αγωνιστικής της Premier League ή της Super League κερδίζεται απευθείας χρηματικά έπαθλα! Ήδη οι χρήστες 77darko77 και Manolo κέρδισαν μια paysafecard αξίας 25€ από τις δυο προηγούμενες αγωνιστικές της Premier League! Μια ακόμα paysafecard αξίας 25€ περιμένει τον επόμενο νικητή στην 22η αγωνιστική της Premier League! Εκτός από τα δώρα του εκάστοτε διαγωνισμού, ένα εξτρά μπόνους περιμένει τον παίκτη που θα προβλέψει σωστά όλα τα σκορ μίας αγωνιστικής της Premier League (5.000€) ή της Super League (2.000€). Παίζοντας συγκεντρώνονται πόντοι που κερδίζονται με βάση ένα σύστημα βαθμολογίας, που θα το βρείτε αναλυτικά εδώ. Μαζεύοντας πόντους μπαίνετε στο διαγωνισμό για δώρα που υπάρχουν κάθε εβδομάδα, μήνα και έτος. Μπείτε εδώ και συνδεθείτε με το λογαριασμό που έχετε ήδη στο Prognostika.

Για το μήνα Ιανουάριο αναμένονται πιο σκληρές μάχες με πολλούς νέους ταλαντούχους τίπστερ να έχουν μπει στο παιχνίδι και πολλοί διαγωνισμοί να ανακοινώνονται μόνο μέσα από τα email των χρηστών! Αν θέλετε να νιώσετε τις μάχες και την αδρεναλίνη πίσω από αυτές, μπείτε στους διαγωνισμούς που τρέχουν στο προγνωστικά κάθε μήνα και πλέον κάθε εβδομάδα! Αν πάλι δε θέλετε να μπείτε στη μάχη και να ακολουθήσετε στοιχηματικά τους καλύτερους τιπστερ μπορείτε να βασιστείτε στα στατιστικά τους. Από όποια πλευρά και αν βρίσκεστε, είτε ως τίπστερ είτε ως επισκέπτης, το παιχνίδι παίζεται στο Prognostika.

Τα δώρα στον διαγωνισμό προγνωστικών Ιανουαρίου

Οι 6 καλύτεροι Tipsters την κατηγορίας Net Profit θα κερδίσουν τα παρακάτω δώρα ανάλογα με τη σειρά κατάταξής τους:

 • 1ος Κινητό MLS iQTalk Rock mini
 • 2ος Tablet Alcatel one touch T10
 • 3ος Κινητό Samsung Galaxy Trend Plus
 • 4ος PC game Guild Wars 2 Heroic edition
 • 5ος Panda Antivirus Pro
 • 6ος PC game NBA 2k15

Όλα τα δώρα συνολικής αξίας 240 ευρώ, στον διαγωνισμό προγνωστικών Ιανουαρίου, είναι μια προσφορά του Prognostika.net

Οι όροι στον διαγωνισμό προγνωστικών Ιανουαρίου

 • Ο διαγωνισμός λήγει στις 31 Ιανουαρίου στις 23:59.
 • Για να μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό για τα δώρα του Prognostika.net, ο Tipster, θα πρέπει να έχει ανεβασμένο avatar (φωτογραφία) στο λογαριασμό του.
 • Το ανώτατο όριο πονταρίσματος ορίζεται σε:
  5000 μονάδες για προτάσεις με στοιχηματική ανάλυση* άνω των 300 λέξεων,
  500 έως 2990 μονάδες για προτάσεις που έχουν αιτιολόγηση άνω των 50 και έως 299 λέξεων (παράδειγμα για κείμενο 65 λέξεων οι μέγιστες μονάδες είναι 650, ενώ για κείμενο 120 λέξεων οι μέγιστες μονάδες είναι 1200).
  50 μονάδες για προτάσεις με λιγότερη ή καθόλου αιτιολόγηση.

Δεν επιτρέπεται:

1. η λογοκλοπή από άλλα websites

2. η χρήση greeklish στα κείμενα

3. το ανέβασμα μιας πρότασης να γίνεται σε λιγότερο από 60 λεπτά από την ώρα έναρξης του αγώνα

4. η επανάληψη του ίδιου στοιχήματος για τον ίδιο αγώνα είτε μόνο του είτε σε σύστημα

5. το ποντάρισμα σε πάνω από 3 διαφορετικά προγνωστικά για τον ίδιο αγώνα

6. η καταχώρηση πάνω από 5 αγώνες ανά combo bet

7. η καταχώρηση δεύτερου προγνωστικού με ποντάρισμα άνω των 50 μονάδων για τον ίδιο αγώνα

8. εάν γίνει λάθος στην καταχώρηση ενός αποτελέσματος ή αγώνα ή απόδοσης ο tipster πρέπει να το αναφέρει άμεσα με e-mail για να διορθωθεί. 

9. η αγνόηση συστάσεων από τους διαχειριστές του Prognostika

10. η ύπαρξη σκοπιμότητας με τακτική μεγάλων πονταρισμάτων που ακολουθούνται από πολύ μικρά για την κατάληψη μιας από τις πρώτες θέσεις. Είναι στη διακριτική ευχέρεια του Prognostika να επιβάλει ποινή εάν αυτό γίνεται κατ εξακολούθηση και κριθεί απαραίτητο.

11. η τοποθέτηση για τον ίδιο αγώνα προγνωστικών από διαφορετικούς λογαριασμούς του ιδίου χρήστη. Επιτρέπεται η λειτουργία 2 ή περισσοτέρων λογαριασμών ανά χρήστη

12. η κατάχρηση του ορίου «άνω των 3000 μονάδων» με κείμενο κακής ποιότητας ή με χρήση πολλών στατιστικών ή με κείμενο διάφορο του αγώνα. Το κείμενο θα διαγράφεται και το ανώτερο όριο πονταρίσματος ορίζεται στις 500 μονάδες για ολόκληρη τη σεζόν.

13. το net profit του λογαριασμού να φτάσει στις -50.000 μονάδες. Τότε ο λογαριασμός οδηγείται σε μόνιμο αποκλεισμό.

14. οποιαδήποτε μορφή προσβολής του διαγωνισμού οδηγεί σε μόνιμο αποκλεισμό από αυτόν.

 • Παραβίαση των όρων 1-12 οδηγεί σε διαγραφή των εμπλεκόμενων προτάσεων και αποκλεισμό για το υπόλοιπο του μήνα. Σε περίπτωση 2ης παραβίασης οποιουδήποτε όρου, ο αποκλεισμός επεκτείνεται μαζί με το υπόλοιπο του μήνα και για ακόμα 30 ημέρες. Η 3η παραβίαση οποιουδήποτε όρου οδηγεί σε μόνιμο αποκλεισμό.
 • *ως στοιχηματική ανάλυση ορίζεται ένα κείμενο με σωστή σύνταξη, ορθογραφία, σημεία στίξης, με σωστό τρόπο ανάλυσης του σημείου που προτείνεται και αποδόσεως από 1,80 και άνω.
 • Το Prognostika διατηρεί το δικαίωμα να διορθώνει λανθασμένες αποδόσεις ή αναντιστοιχία σημείων με κείμενα των τιπστερ χωρίς ενημέρωση.
 • Τα δώρα του διαγωνισμού αποστέλλονται εντός Ελλάδας με έξοδα του Prognostika και χρειάζονται τουλάχιστον 20 ημέρες πριν την παραλαβή τους από τους νικητές. Σε περίπτωση που το δώρο επιστρέψει ως αζήτητο χάνεται οποιοδήποτε δικαίωμα σε αυτό.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το διαγωνισμό προγνωστικών Ιανουαρίου παρακαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας εδώ ή εγγραφείτε τώρα εδώ.

***Οι παραπάνω κανόνες μπορεί να αλλάξουν, προστεθούν ή αφαιρεθούν από τους διαχειριστές σε οποιαδήποτε στιγμή και η ανακοίνωση θα γίνει από το παρών άρθρο. Εάν έχετε να προτείνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στους κανονισμούς στείλτε μας email με τις προτάσεις σας.

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη!

Comments