Full action in the September prediction contest!

 Με τεράστιες ανατροπές στην πρώτη θέση, που επηρέασαν και όλες τις υπόλοιπες, έκλεισε ο Αύγουστος. Μπορεί ο tipster Ntinaki να είχε στρογγυλλοκαθήσει στην πρώτη θέση για το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα, ήρθαν όμως οι τιπστερ Kukoc και Catijohn να τον πετάξουν στην 3η θέση και όλα αυτά λίγα λεπτά πριν κλείσει ο διαγωνισμός. Ο τιπστερ Kukoc με το προγνωστικό του για νίκη της Κύπρου επί της Βοσνίας, σε απόδοση 8,00 και στη συνέχεια ο τιπστερ Catijohn με την πρόβλεψή του για νίκη του Λουξεμβούργου επί της Λευκορωσίας με απόδοση 7,03! Το αποτέλεσμα είναι η πρώτη θέση να είναι πλέον του Catijohn και σε απόσταση αναπνοής ο τιπστερ Kukoc, που δε θα πιστεύει την τύχη του.

Σταθερές οι εκπλήξεις στο διαγωνισμό προγνωστικών που χάρισε πολλές συγκινήσεις για ακόμα έναν μήνα. Ο Σεπτέμβριος έχει μπει πλέον με όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα να έχουν παίξει τις πρώτες αγωνιστικές και οι Εθνικές ομάδες να βρίσκονται στο πόδι. Ο ανανεωμένος διαγωνισμός δείχνει ήδη πιο ανταγωνιστικός και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα.

Παράλληλα τρέχει ένας διαγωνισμός στο Facebook Group, του Prognostika, με δώρο μια paysafecard αξίας 50€ σε όποιον προβλέψει τις ομάδες που θα τερματίσουν δεύτερες στον όμιλό τους στο Champions League. Μπείτε στο facebook και πάρτε μέρος τώρα.

Τα δώρα στον διαγωνισμό προγνωστικών Σεπτεμβρίου

Οι 6 καλύτεροι Tipsters την κατηγορίας Net Profit θα κερδίσουν τα παρακάτω δώρα ανάλογα με τη σειρά κατάταξής τους:

 • 1ος Tablet LENOVO 2 A7-10
 • 2ος Bluetooth ακουστικά Awei A920BL sports
 • 3ος PC game Assassins Creed 3
 • 4ος Panda Antivirus Pro
 • 5ος PC game Game of Thrones
 • 6ος PC game F1 2015

Όλα τα δώρα συνολικής αξίας 220 ευρώ, στον διαγωνισμό προγνωστικών Σεπτεμβρίου, είναι μια προσφορά του Prognostika.net

Οι όροι στον διαγωνισμό προγνωστικών Σεπτεμβρίου

 • Ο διαγωνισμός λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου στις 23:59.
 • Για να μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό για τα δώρα του Prognostika.net, ο Tipster, θα πρέπει να έχει ανεβασμένο avatar στο λογαριασμό του.
 • Το ανώτατο όριο πονταρίσματος ορίζεται σε:
  5000 μονάδες για προτάσεις με στοιχηματική ανάλυση* άνω των 300 λέξεων,
  500 έως 2990 μονάδες για προτάσεις που έχουν αιτιολόγηση άνω των 50 και έως 299 λέξεων (παράδειγμα για κείμενο 65 λέξεων οι μέγιστες μονάδες είναι 650, ενώ για κείμενο 120 λέξεων οι μέγιστες μονάδες είναι 1200).
  50 μονάδες για προτάσεις με λιγότερη ή καθόλου αιτιολόγηση.

Δεν επιτρέπεται:

1. η λογοκλοπή από άλλα websites

2. η χρήση greeklish στα κείμενα

3. το ανέβασμα μιας πρότασης να γίνεται σε λιγότερο από 60 λεπτά από την ώρα έναρξης του αγώνα

4. η επανάληψη του ίδιου στοιχήματος για τον ίδιο αγώνα είτε μόνο του είτε σε σύστημα

5. το ποντάρισμα σε πάνω από 3 διαφορετικά προγνωστικά για τον ίδιο αγώνα

6. η καταχώρηση πάνω από 5 αγώνες ανά combo bet

7. η καταχώρηση δεύτερου προγνωστικού με ποντάρισμα άνω των 50 μονάδων για τον ίδιο αγώνα

8. εάν γίνει λάθος στην καταχώρηση ενός αποτελέσματος ή αγώνα ή απόδοσης ο tipster πρέπει να το αναφέρει άμεσα με e-mail για να διορθωθεί. 

9. η αγνόηση συστάσεων από τους διαχειριστές του Prognostika

10. η ύπαρξη σκοπιμότητας με τακτική μεγάλων πονταρισμάτων που ακολουθούνται από πολύ μικρά για την κατάληψη μιας από τις πρώτες θέσεις. Είναι στη διακριτική ευχέρεια του Prognostika να επιβάλει ποινή εάν αυτό γίνεται κατ εξακολούθηση και κριθεί απαραίτητο.

11. η τοποθέτηση για τον ίδιο αγώνα προγνωστικών από διαφορετικούς λογαριασμούς του ιδίου χρήστη. Επιτρέπεται η λειτουργία 2 ή περισσοτέρων λογαριασμών ανά χρήστη

12. η κατάχρηση του ορίου «άνω των 3000 μονάδων» με κείμενο κακής ποιότητας ή με χρήση πολλών στατιστικών ή με κείμενο διάφορο του αγώνα. Το κείμενο θα διαγράφεται και το δικαίωμα πονταρίσματος «άνω των 3000 μονάδων» θα αφαιρείται για όλη τη σεζόν.

13. το net profit του λογαριασμού να φτάσει στις -50.000 μονάδες. Τότε ο λογαριασμός οδηγείται σε μόνιμο αποκλεισμό.

14. οποιαδήποτε μορφή προσβολής του διαγωνισμού οδηγεί σε μόνιμο αποκλεισμό από αυτόν.

 • Παραβίαση των όρων 1-12 οδηγεί σε διαγραφή των εμπλεκόμενων προτάσεων και αποκλεισμό για το υπόλοιπο του μήνα. Σε περίπτωση 2ης παραβίασης οποιουδήποτε όρου, ο αποκλεισμός επεκτείνεται μαζί με το υπόλοιπο του μήνα και για ακόμα 30 ημέρες. Η 3η παραβίαση οποιουδήποτε όρου οδηγεί σε μόνιμο αποκλεισμό.
 • *ως στοιχηματική ανάλυση ορίζεται ένα κείμενο με σωστή σύνταξη, ορθογραφία, σημεία στίξης, με σωστό τρόπο ανάλυσης του σημείου που προτείνεται και αποδόσεως από 1,80 και άνω.
 • Το Prognostika διατηρεί το δικαίωμα να διορθώνει λανθασμένες αποδόσεις ή αναντιστοιχία σημείων με κείμενα των τίπστερ χωρίς ενημέρωση.
 • Τα δώρα του διαγωνισμού αποστέλλονται εντός Ελλάδας με έξοδα του Prognostika και χρειάζονται τουλάχιστον 20 ημέρες πριν την παραλαβή τους από τους νικητές. Σε περίπτωση που το δώρο επιστρέψει ως αζήτητο χάνεται οποιοδήποτε δικαίωμα σε αυτό.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το διαγωνισμό προγνωστικών Σεπτεμβρίου παρακαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας εδώ ή εγγραφείτε τώρα εδώ.

***Οι παραπάνω κανόνες μπορεί να αλλάξουν, προστεθούν ή αφαιρεθούν από τους διαχειριστές σε οποιαδήποτε στιγμή και η ανακοίνωση θα γίνει από το παρών άρθρο. Εάν έχετε να προτείνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στους κανονισμούς στείλτε μας email με τις προτάσεις σας.

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη!

Comments