The 5 advantages of the prediction contest

 Σήμερα το κείμενο μου, θα έχει διαφορετικό χαρακτήρα, επειδή θα αναδείξουμε ένα διαφορετικό θέμα, από το οποίο οι παίκτες του Στοιχήματος, μπορούν να επωφεληθούν αρκετά στοιχεία, που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον. Μέχρι στιγμής έχουμε μιλήσει για την σημασία ενός tipster, για το πλάνο πονταρίσματος που πρέπει να χαράξει, για την αξία ενός value bet σημείου, για διάφορα tips, ακόμα και για την ιστορία του Στοιχήματος από τα πρακτορεία μέχρι και δεκάδες στοιχηματικές εταιρείες. Στο σημερινό μας κείμενο διαλέξαμε να σας αναλύσουμε τα οφέλη του διαγωνισμού προγνωστικών.

Ο ορισμός του διαγωνισμού μιλάει για μια δοκιμασία για να αναδειχθεί ο καλύτερος, να κερδίσει μια θέση, ένα βραβείο κ.λ.π.

Χωρίς να θέλουμε να ευλογήσουμε τα γένια μας, το δικό μας site έχει δημιουργήσει τον μεγαλύτερο διαγωνισμό tipsters από δεκάδες άλλα site. Tα δώρα τα οποία δίνονται στους καλύτερους tipsters είναι μεγάλης χρηματικής αξίας, αλλά χρήσιμα για τον καθένα μας. Μιλάμε για δώρα, τα οποία ο καθένας θέλει να τα έχει μαζί του.

Εμείς θα επισημάνουμε κάποια στοιχεία, τα οποία από τον διαγωνισμό μας που αν τα εκμεταλλευτείτε θα σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τον τρόπο παιχνιδιού σας. Όπως γνωρίζουμε για να κερδίσεις στο στοίχημα πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου “πως πρέπει να κερδίσω;” Aυτό που επισημαίνουμε, επειδή όλοι νομίζουμε ότι θα κερδίσουμε και θα βγάλουμε λεφτά. Το έχουμε σίγουρο και όταν μετά έρχονται οι ήττες, απογοητευόμαστε, δεν έχουμε λεφτά και τα παρατάμε.

Εδώ έρχεται ο διαγωνισμός, που εντελώς δωρεάν, με μια απλή εγγραφή ξεκινάς όχι να συμμετέχεις, αλλά να προσπαθείς να βελτιωθείς.

Πλεονεκτήματα διαγωνισμού προγνωστικών :

1) Μαθαίνεις να παίζεις μονά αποδεκτά σημεία και όχι παρολί με 6,7 και 8 σημεία. Μεγάλο πλεονέκτημα να το εφαρμόσετε στην πράξη, τα οφέλη θα είναι πολλαπλά.

2) Επειδή υπάρχουν πολλά μέσα (site, εφημερίδες, εκπομπές) τα οποία μοιράζουν τα λεγόμενα άχαστα, εδώ στον διαγωνισμό μας, έχεις την 100% αληθινή εικόνα του κάθε tipster, αφού βλέπεις τις επιδόσεις του, ανά μήνα, αλλά και ετήσια. Επομένως δεν μπορεί να σε κοροϊδέψει, επειδή ο καθρέπτης του κάθε tipster είναι το προφίλ του.

3) Η πειθαρχεία είναι το άλφα και το ωμέγα σε αυτό που κάνουμε. Επομένως, ο όρος στον διαγωνισμό, να ανεβάζεις την πρόταση σου μία ώρα πριν, έχει τόσα οφέλη που αν τα εκμεταλλευτείς  θα καταλάβεις το νόημα του όρου. Γιατί το λέω αυτό; Επειδή όταν χάνουμε ένα δελτίο, αμέσως βλέπουμε πιο ματς έχει για να ποντάρουμε αμέσως, με αποτέλεσμα να μην έχουμε καθαρό μυαλό και να χάνουμε ξανά και ξανά. Ενώ αν μάθουμε όταν ποντάρουμε να είμαστε ήρεμοι, με καθαρό μυαλό και όχι βιαστικό θα έχουμε οφέλη.

4) Αρκετός κόσμος μου στέλνει e-mail ότι λόγο έλλειψης χρημάτων δεν μπορούν να κάνουν το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους. Επομένως ποντάρουν 3€ 6,7 ματς με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν τις πιθανότητες επιτυχίας από μόνοι τους. Εδώ πρέπει να μπει ο διαγωνισμός του site μας μέσα σας. Μπορείτε εντελώς δωρεάν να κερδίσετε πλούσια δώρα και θα γλιτώσετε άσκοπα πονταρίσματα, γιατί αν βάλετε δίπλα, δίπλα 3€ μαζεύετε ένα σημαντικό ποσό.

5) Τέλος, ο υγιείς ανταγωνισμός ανάμεσα σε εκατοντάδες tipsters, μόνο καλό θα κάνουν στο τρόπο που σκεφτόμαστε για την έννοια “ποντάρω.

Σαν συμπέρασμα, σας αποδείξαμε στην πράξη ότι το εγχείρημα του site μας μόνο τυχαίο δεν ήταν. Βασίστηκε σε στοιχεία της πραγματικής έννοιας μαθαίνω να ποντάρω, την αξία ενός tipster, ότι όποιος είναι εύστοχος πρέπει να κερδίζει πλούσια δώρα και όχι να ξοδεύει χρήματα που τα βγάζει με τόσο δυσκολία. Άρα εμείς οι ίδιοι θα βοηθήσουμε τους εαυτούς μας να έχουμε οφέλη από το χόμπι που ονομάζεται “Στοίχημα”.

Για να μεγαλώσει η παρέα μας κοινοποιήστε το κείμενο αυτό σε όλους τους φίλους σας, ώστε να κάνουν δωρεάν εγγραφή εδώ!

Τσουπλάκης Δημήτρης

Comments