5 tips to bet correctly

 Αρκετοί παίκτες του Στοιχήματος, νομίζουν ότι γνωρίζουν από Στοίχημα, το περηφανεύονται στις παρέες τους, αλλά όταν τελειώνει ο μήνας και βλέπουν το ηλεκτρονικό τους πορτοφόλι στο internet είναι άδειος. Επειδή σε έναν χαρακτήρα βγαίνει ο εγωισμός, θα υπάρξουν στιγμές που θα πιάσετε να λέτε στον εαυτό σας, ότι την επόμενη φορά θα ρεφάρω, ξανά ήττα όμως, πάλι λέμε θα ρεφάρω, με αποτέλεσμα όλο να μειώνετε το πορτοφόλι μας.

Γι΄ αυτό σήμερα, διαλέξαμε το συγκεκριμένο κείμενο, ώστε να μιλήσουμε για τα βήματα που θα μας οδηγήσουν σε μια στοιχηματική στρατηγική, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες κέρδους. Δεν μιλάμε ότι θα γίνουμε πλούσιοι, αλλά ούτε το πώς θα μειώσουμε την πιθανότητα αποτυχίας. Αυτό το επισημαίνουμε, επειδή δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μας η αποτυχία, αλλά η βελτίωση της στρατηγικής μας.

Μια στρατηγική την οποία μπορείτε να διαχειριστείτε όλοι οι tipsters που συμμετέχετε στο μεγαλύτερο διαγωνισμό στο site μας. Μπορεί ορισμένοι να ξεκινήσατε σαν ένα χόμπι, αλλά με σωστή στρατηγική την οποία θα αναφέρουμε πιο κάτω, μπορείτε να καταφέρετε να είστε συνέχεια στους διεκδικητές δώρων. Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε.

Διαγωνισμός προγνωστικών
Βήματα στρατηγικής

1. Εξειδίκευση : Βρείτε το άθλημα, το πρωτάθλημα ή ακόμα και την ομάδα πάνω στα οποία θα ειδικευτείτε και θα γίνετε πραγματικά καλός στις προβλέψεις σας. Ξεκινώντας από ένα άθλημα, ένα πρωτάθλημα και μία ομάδα, σύντομα θα προστεθεί μια δεύτερη ομάδα, ένα σύνολο ομάδων, δεύτερο πρωτάθλημα και ίσως στο τέλος να γνωρίζετε και να παρακολουθείτε 10 ομάδες από 3 πρωταθλήματα σε 2 αθλήματα. H εξειδίκευση αυτή θα αποφέρει σίγουρα καρπούς και κυρίως θα αποφύγετε λάθη που θα κάνατε εάν στοιχηματίζατε τυφλά.

2. Κεφάλαιο : Ξεχωρίστε κάποιο μέρος των χρημάτων σας πριν ξεκινήσει η σεζόν. Αυτό θα είναι το κεφάλαιό σας με βάση το οποίο θα κινηθείτε. Θεωρήστε πως δεν έχετε άλλα χρήματα, εάν σας τελειώσει το κεφάλαιο, θα σταματήσετε το στοίχημα. Μόνο έτσι θα εκτιμήσετε τη δύναμη των χρημάτων σας και θα έχετε πειθαρχεία στο ποντάρισμα σας.

3. Καταγραφή σε Excel : Προετοιμάστε ένα φύλλο στο Excel όπου θα περνάτε όλα ταστοιχήματα σας. Η καταγραφή αυτή θα σας βοηθήσει στην πορεία των στοιχημάτων σας να βρείτε αδυναμίες, αλλά και σημεία στα οποία είστε πραγματικά καλοί στα προγνωστικά σας. Μην το αφήσετε για το τέλος της εβδομάδας ή του μήνα.

4. Αποδόσεις : Πριν ακόμα δείτε τις αποδόσεις, αποφασίστε τι πιθανότητες έχουν τα σημεία που προβλέπετε για τους αγώνες που σας ενδιαφέρουν. Έχοντας υπολογίσει τις πιθανότητες, διαιρέστε τη μονάδα με την κάθε πιθανότητα. Για 50% πιθανότητα, 1/ 0.50 θα προκύψει το πηλίκο 2.0. Αυτή είναι η χαμηλότερη απόδοση που σας συμφέρει να παίξετε το σημείο αυτό. Φυσικά, μέχρι να συνηθίσετε αυτή την μέθοδο, εφαρμόστε αυτό που είπαμε σε παλιότερο μας κείμενο, όταν η εκτίμηση σας είναι μικρότερη από την απόδοση τότε δώστε βάρος σε αυτή.

5. Σταθερό Ποντάρισμα : Σε κάθε στοίχημα γνωρίζετε από την αρχή πόσο θα ποντάρετε. Αφού έχετε κάνει την μελέτη της απόδοσης, του ζευγαριού και του πλάνου κεφαλαίου σας, δεν πρέπει να αφήσετε την ψυχολογία να σας επηρεάσει.

Εάν ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα, σίγουρα θα μάθετε να στοιχηματίζετε πιο σωστά από τον τρόπο που είχατε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Καθημερινή ανάλυση των αποτελεσμάτων δε χρειάζεται, καθώς θα σας κουράσει αλλά δε θα έχει και νόημα. Να έχετε πειθαρχεία στο πλάνο πονταρίσματος σας και υπομονή. Δεν θα γίνουμε πλούσιοι, απλά να σεβόμαστε τα λεφτά που ποντάρουμε, επειδή κάνουμε πολύ κόπο να τα βγάλουμε.

Τσουπλάκης Δημήτρης

Comments