Worth € 370 the gifts of the anniversary prediction contest in April

 Ο μήνας του Prognostika είναι ο Απρίλιος!!! Κάθε χρόνο, τέτοιο μήνα το Prognostika γιορτάζει τα γενέθλιά του και χαρίζει σε όλους εσάς, που μας στηρίζεται, μεγάλες συγκινήσεις και πλούσια δώρα. Φέτος, στα 12 χρόνια λειτουργίας του Prognostika, το εορταστικό πρόγραμμα θα είναι μεγάλο με καινούργιο διαγωνισμό να ανακοινώνεται σε λίγες μόνο ώρες. Εμείς θα ξεκινήσουμε όπως πάντα με το μηνιαίο διαγωνισμό αθλητικών προβλέψεων που τον Απρίλιο θα είναι...φορτωμένος!!!

Ας ρίξουμε πρώτα μια μικρή ματιά στον διαγωνισμό Μαρτίου που μας άφησε με 53 Tipsters κυνηγούς των πρώτων θέσεων, 3800+ πονταρίσματα εκ των οποίων τα 800 ήταν άρθρα και όπως πάντα με μεγάλες μάχες ανάμεσα στις πρώτες θέσεις με τον Catijohn να κλέβει την πρωτιά από τον Dominic και τον Dusan την 3η θέση από τον Csidin, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τους άλλους 2 μεγάλους ετήσιους διαγωνισμούς που τρέχουν παράλληλα ο ετήσιος διαγωνισμός για τον πιο δημοφιλή τιπστερ και ο ετήσιος ομαδικός διαγωνισμός προγνωστικών!!!

Το έχουμε αποδείξει πως στο Prognostika τα δώρα και οι διαγωνισμοί δεν σταματούν ποτέ. Ας δούμε τώρα πια είναι τα δώρα που θα διεκδικήσουν οι Tipsters που θα κατακτήσουν τις 12 πρώτες θέσεις για τον μήνα Απρίλιο.

Τα δώρα του διαγωνισμού προγνωστικών Απριλίου

Για τα 12 χρόνια λειτουργίας του Prognostika οι 12 καλύτεροι Tipsters την κατηγορίας Net Profit θα κερδίσουν τα παρακάτω δώρα ανάλογα με τη σειρά κατάταξής τους:

 • 1ος Tablet MLS IQTAB Ocean 3G
 • 2ος Tablet Arko MD-710A
 • 3ος LED Watch
 • 4ος Bluetooth Microsoft Wedge Mouse
 • 5ος PC game Game of Thrones Season 1
 • 6ος PC game Football Manager 2016
 • 7ος PC game Mass Effect 3
 • 8ος PC game Guild Wars 2 Heroic Edition
 • 9ος PC game Pro Evolution Soccer 2015
 • 10ος-12ος από ένα συλλεκτικό USB stick

Όλα τα δώρα συνολικής αξίας 370 ευρώ, του διαγωνισμού προγνωστικών Απριλίου, είναι μια προσφορά του Prognostika.net

Οι όροι του διαγωνισμού προγνωστικών Απριλίου

 • Ο διαγωνισμός λήγει στις 30 Απριλίου στις 23:59.
 • Για να μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό για τα δώρα του Prognostika.net, ο Tipster, θα πρέπει να έχει:
  – δώσει 40 προτάσεις, μέσα στη διάρκεια του μήνα, με μέσο όρο κερδισμένων μηνιαίων αποδόσεων από 1,80 και άνω,
  – ανοίξει νέο λογαριασμό σε μια από τις συνεργαζόμενες στοιχηματικές εταιρείας του Prognostika χρησιμοποιώντας τα link που βρίσκονται στην αρχική σελίδα στο “TOP TIPSTER CHOICES” (για τα δώρα στις θέσεις 1 έως 8)
  – ανεβασμένο avatar στο λογαριασμό του
 • Το ανώτατο όριο πονταρίσματος ορίζεται σε:
  3000 μονάδες για προτάσεις με στοιχηματική ανάλυση* άνω των 300 λέξεων,
  500 μονάδες για προτάσεις που έχουν αιτιολόγηση άνω 50 λέξεων και
  50 μονάδες για προτάσεις με λιγότερο ή καθόλου κείμενο.

Δεν επιτρέπεται:

1. η λογοκλοπή από άλλα websites

2. η χρήση greeklish στα κείμενα

3. το ανέβασμα μιας πρότασης να γίνεται σε λιγότερο από 60 λεπτά από την ώρα έναρξης του αγώνα

4. η επανάληψη του ίδιου στοιχήματος για τον ίδιο αγώνα είτε μόνο του είτε σε σύστημα

5. το ποντάρισμα σε πάνω από 3 διαφορετικά προγνωστικά για τον ίδιο αγώνα

6. η καταχώρηση πάνω από 5 αγώνες ανά combo bet

7. η καταχώρηση δεύτερου προγνωστικού με ποντάρισμα άνω των 50 μονάδων για τον ίδιο αγώνα

8. εάν γίνει λάθος στην καταχώρηση ενός αποτελέσματος ή αγώνα ο tipster πρέπει να το αναφέρει άμεσα με e-mail για να διορθωθεί. 

9. η αγνόηση συστάσεων από τους διαχειριστές του Prognostika

10. μετά από μία κερδισμένη πρόταση να μειωθεί ο μέσος όρος των 10 επόμενων πονταρισμάτων στο 10% και κάτω (για παράδειγμα μετά από μια κερδισμένη πρόταση με 500 μονάδες δε γίνεται ο μέσος όρος των επόμενων 10 προτάσεων, με βάση την ώρα δημιουργίας, να είναι από 50 μονάδες και κάτω)

11. η λειτουργία 2 ή περισσοτέρων λογαριασμών tipster από το ίδιο φυσικό πρόσωπο (ίδια IP). Θα μπλοκάρονται και οι δυο λογαριασμοί για το υπόλοιπο του μήνα και θα ξεμπλοκάρετε μόνο ένας, μετά από συννενόηση με τον χρήστη, στον επόμενο διαγωνισμό.

12. η κατάχρηση του ορίου «άνω των 500 μονάδων» με κείμενο κακής ποιότητας ή με χρήση πολλών στατιστικών ή με κείμενο διάφορο του αγώνα. Το κείμενο θα διαγράφεται και το δικαίωμα πονταρίσματος «άνω των 500 μονάδων» θα αφαιρείται για όλη τη σεζόν.

13. το net profit του λογαριασμού να φτάσει στις -130.000 μονάδες. Τότε ο λογαριασμός οδηγείται σε μόνιμο αποκλεισμό.

 • Παραβίαση των όρων 1-9 οδηγεί σε διαγραφή των εμπλεκόμενων προτάσεων και αποκλεισμό για το υπόλοιπο του μήνα. Σε περίπτωση 2ης παραβίασης οποιουδήποτε όρου, ο αποκλεισμός επεκτείνεται μαζί με το υπόλοιπο του μήνα και για ακόμα 30 ημέρες. Η 3η παραβίαση οποιουδήποτε όρου οδηγεί σε μόνιμο αποκλεισμό.
 • Παραβίαση του όρου 10 οδηγεί σε αλλαγή των μονάδων ίση με το μέσο όρο των 10 προτάσεων.
 • *ως στοιχηματική ανάλυση ορίζεται ένα κείμενο με σωστή σύνταξη, ορθογραφία, σημεία στίξης, με σωστό τρόπο ανάλυσης του σημείου που προτείνεται και αποδόσεως από 1,80 και άνω.
 • Το Prognostika διατηρεί το δικαίωμα να διορθώνει λανθασμένες αποδόσεις ή αναντιστοιχία σημείων με κείμενα των τίπστερ χωρίς ενημέρωση.
 • Τα δώρα του διαγωνισμού αποστέλλονται εντός Ελλάδας με έξοδα του Prognostika και χρειάζονται τουλάχιστον 15 ημέρες πριν την παραλαβή τους από τους νικητές. Σε περίπτωση που το δώρο επιστρέψει ως αζήτητο χάνεται οποιοδήποτε δικαίωμα σε αυτό.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το διαγωνισμό προγνωστικών παρακαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας εδώ ή εγγραφείτε τώρα εδώ.

***Οι παραπάνω κανόνες μπορεί να αλλάξουν, προστεθούν ή αφαιρεθούν από τους διαχειριστές σε οποιαδήποτε στιγμή και η ανακοίνωση θα γίνει από το παρών άρθρο. Εάν έχετε να προτείνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στους κανονισμούς στείλτε μας email με τις προτάσεις σας.

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη!

Comments