250 euros prizes in the March prediction contest

 Έφτασε και ο Μάρτιος, ήρθε και η άνοιξη και είμαστε ένα διαγωνισμό πριν τον μεγάλο εορταστικό μας μήνα στο Prognostika.net όπου θα γίνουμε 13 ετών. Για έναν ακόμη μήνα το Prognostika είναι εδώ με τους μηνιαίους διαγωνισμούς αθλητικών προγνωστικών και σας ετοιμάζει νέες εκπλήξεις και πλούσια δώρα.

Αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον των Tipster που κάθε μήνα κυνηγάνε την πρώτη θέση καθώς και όλες τις θέσεις που οδηγούν στα δώρα του διαγωνισμού. Ας πούμε όμως την αλήθεια... Τα δώρα δεν είναι το μόνο κίνητρο. Όταν μιλάμε για παίκτες οι οποίοι καθημερινά δίνουν τις προτάσεις τους στους διαγωνισμούς εδώ και 3 χρόνια, τότε θέλουν σίγουρα κάτι παραπάνω από τα δώρα του διαγωνισμού. Θέλουν να κάνουν τον διαγωνισμό δικό τους κατακτώντας όσες περισσότερες πρωτιές μπορούνε. Και μην ξεχνάτε πως παράλληλα υπάρχουν και ο ετήσιος διαγωνισμός για τον πιο δημοφιλή τιπστερ και ο ετήσιος ομαδικός διαγωνισμός προγνωστικών!!!

Ο στόχος όμως ποτέ δεν είναι εύκολος και γι'αυτό πρέπει να προσπαθήσεις για να κατακτήσεις την κορυφή. Η κορυφή και για αυτό το μήνα θα προσφέρει τα ακόλουθα δώρα στους 10 καλύτερους τιπστερ!!!

Τα δώρα του διαγωνισμού προγνωστικών Μαρτίου

Οι 10 καλύτεροι Tipsters την κατηγορίας Net Profit θα κερδίσουν τα παρακάτω δώρα ανάλογα με την σειρά κατάταξής τους:

 • 1ος Κινητό Microsoft Lumia 435
 • 2ος Ποντίκι Bluetooth Microsoft Wedge
 • 3ος PC game Pro Evolution Soccer 2015
 • 4ος PC game Fifa 15
 • 5ος PC game Formula 1 2015
 • 6ος PC game Football Manager 2015
 • 7ος PC game ΝΒΑ 2K15
 • 8ος PC game Mortal Kombat X
 • 9ος-10ος από ένα συλλεκτικό USB stick

Όλα τα δώρα συνολικής αξίας 250 ευρώ, του διαγωνισμού προγνωστικών Μαρτίου, είναι μια προσφορά του Prognostika.net

Οι όροι του διαγωνισμού προγνωστικών Μαρτίου

 • Ο διαγωνισμός λήγει στις 31 Μαρτίου στις 23:59.
 • Για να μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό για τα δώρα του Prognostika.net, ο Tipster, θα πρέπει να έχει:
  – δώσει 40 προτάσεις, μέσα στη διάρκεια του μήνα, με μέσο όρο κερδισμένων μηνιαίων αποδόσεων από 1,80 και άνω,
  – ανοίξει νέο λογαριασμό σε μια από τις συνεργαζόμενες στοιχηματικές εταιρείας του Prognostika χρησιμοποιώντας τα link που βρίσκονται στην αρχική σελίδα στο “TOP TIPSTER CHOICES” (για τα δώρα στις θέσεις 1 έως 8)
  – ανεβασμένο avatar στο λογαριασμό του
 • Το ανώτατο όριο πονταρίσματος ορίζεται σε:
  3000 μονάδες για προτάσεις με στοιχηματική ανάλυση* άνω των 300 λέξεων,
  500 μονάδες για προτάσεις που έχουν αιτιολόγηση άνω 50 λέξεων και
  50 μονάδες για προτάσεις με λιγότερο ή καθόλου κείμενο.

Δεν επιτρέπεται:

1. η λογοκλοπή από άλλα websites

2. η χρήση greeklish στα κείμενα

3. το ανέβασμα μιας πρότασης να γίνεται σε λιγότερο από 60 λεπτά από την ώρα έναρξης του αγώνα

4. η επανάληψη του ίδιου στοιχήματος για τον ίδιο αγώνα είτε μόνο του είτε σε σύστημα

5. το ποντάρισμα σε πάνω από 3 διαφορετικά προγνωστικά για τον ίδιο αγώνα

6. η καταχώρηση πάνω από 5 αγώνες ανά combo bet

7. η καταχώρηση δεύτερου προγνωστικού με ποντάρισμα άνω των 50 μονάδων για τον ίδιο αγώνα

8. εάν γίνει λάθος στην καταχώρηση ενός αποτελέσματος ή αγώνα ο tipster πρέπει να το αναφέρει άμεσα με e-mail για να διορθωθεί. 

9. η αγνόηση συστάσεων από τους διαχειριστές του Prognostika

10. μετά από μία κερδισμένη πρόταση να μειωθεί ο μέσος όρος των 10 επόμενων πονταρισμάτων στο 10% και κάτω (για παράδειγμα μετά από μια κερδισμένη πρόταση με 500 μονάδες δε γίνεται ο μέσος όρος των επόμενων 10 προτάσεων, με βάση την ώρα δημιουργίας, να είναι από 50 μονάδες και κάτω)

11. η λειτουργία 2 ή περισσοτέρων λογαριασμών tipster από το ίδιο φυσικό πρόσωπο (ίδια IP). Θα μπλοκάρονται και οι δυο λογαριασμοί για το υπόλοιπο του μήνα και θα ξεμπλοκάρετε μόνο ένας, μετά από συννενόηση με τον χρήστη, στον επόμενο διαγωνισμό.

12. η κατάχρηση του ορίου «άνω των 500 μονάδων» με κείμενο κακής ποιότητας ή με χρήση πολλών στατιστικών ή με κείμενο διάφορο του αγώνα. Το κείμενο θα διαγράφεται και το δικαίωμα πονταρίσματος «άνω των 500 μονάδων» θα αφαιρείται για όλη τη σεζόν.

 • Παραβίαση των όρων 1-9 οδηγεί σε διαγραφή των εμπλεκόμενων προτάσεων και αποκλεισμό για το υπόλοιπο του μήνα. Σε περίπτωση 2ης παραβίασης οποιουδήποτε όρου, ο αποκλεισμός επεκτείνεται μαζί με το υπόλοιπο του μήνα και για ακόμα 30 ημέρες. Η 3η παραβίαση οποιουδήποτε όρου οδηγεί σε μόνιμο αποκλεισμό.
 • Παραβίαση του όρου 10 οδηγεί σε αλλαγή των μονάδων ίση με το μέσο όρο των 10 προτάσεων.
 • *ως στοιχηματική ανάλυση ορίζεται ένα κείμενο με σωστή σύνταξη, ορθογραφία, σημεία στίξης, με σωστό τρόπο ανάλυσης του σημείου που προτείνεται και αποδόσεως από 1,80 και άνω.
 • Το Prognostika διατηρεί το δικαίωμα να διορθώνει λανθασμένες αποδόσεις ή αναντιστοιχία σημείων με κείμενα των τίπστερ χωρίς ενημέρωση.
 • Τα δώρα του διαγωνισμού αποστέλλονται εντός Ελλάδας με έξοδα του Prognostika και χρειάζονται τουλάχιστον 15 ημέρες πριν την παραλαβή τους από τους νικητές. Σε περίπτωση που το δώρο επιστρέψει ως αζήτητο χάνεται οποιοδήποτε δικαίωμα σε αυτό.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το διαγωνισμό προγνωστικών παρακαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας εδώ ή εγγραφείτε τώρα εδώ.

***Οι παραπάνω κανόνες μπορεί να αλλάξουν, προστεθούν ή αφαιρεθούν από τους διαχειριστές σε οποιαδήποτε στιγμή και η ανακοίνωση θα γίνει από το παρών άρθρο. Εάν έχετε να προτείνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στους κανονισμούς στείλτε μας email με τις προτάσεις σας.

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη!

Comments