The February competition is warm

 Τελείωσε και ο Ιανουάριος... με μεγάλα ταμεία, μεγάλες αποδόσεις, μεγάλα Net Profit για τους πρώτους και φυσικά μεγάλες μάχες. Θα νομίζεται πως κάθε μήνα αυτά τα οποία σας λέμε είναι υπερβολικά και ίσως ψεύτικα. Εμείς απλά θα σας προτείνουμε να πατήσετε εδώ για να δείτε αυτό που σας περιγράφουμε για τους μηνιαίους διαγωνισμούς αθλητικών προβλέψεων που εδώ και 3 χρόνια προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις και πλούσια δώρα!

Ας αφήσουμε πίσω μας όμως τον Ιανουάριο και ας πάμε στον Φλεβάρη ο οποίος εκτός όλων των άλλων έχει και την επιστροφή των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων... Champions League και Europa League!!!

Και πάλι λοιπόν το Prognostika.net και οι μηνιαίοι διαγωνισμοί αθλητικών προβλέψεων είναι εδώ για να χαρίσουν δώρα και συγκινήσεις σε όλους εσάς. Παράλληλα υπάρχει ο ετήσιος διαγωνισμός του πιο δημοφιλή τίπστερ, με έπαθλο ένα Playstation 4 & 300 ευρώ μετρητά και ο ετήσιος ομαδικός διαγωνισμός προγνωστικών με δώρα αξίας άνω των 2000 ευρώ!

Τα δώρα του διαγωνισμού προγνωστικών Φεβρουαρίου

Οι 10 καλύτεροι Tipsters την κατηγορίας Net Profit θα κερδίσουν τα παρακάτω δώρα ανάλογα με την σειρά κατάταξής τους:

1ος Tablet Alcatel One Touch Evo7
2ος Bluetooth handsfree Samsung HM1200
3ος PC game F1 2015
4ος PC game Fifa 15
5ος PC game NBA 2k15
6ος-7ος από ένα PC game Batman Arkham Asylum
8ος PC game Tomb Raider
9ος-10ος από ένα συλλεκτικό USB stick

Όλα τα δώρα συνολικής αξίας 230 ευρώ, του διαγωνισμού προγνωστικών Ιανουαρίου, είναι μια προσφορά του Prognostika.net

Οι όροι του διαγωνισμού προγνωστικών Φεβρουαρίου

 • Ο διαγωνισμός λήγει στις 28 Φεβρουαρίου στις 23:59.
 • Για να μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό για τα δώρα του Prognostika.net, ο Tipster, θα πρέπει να έχει:
  – δώσει 40 προτάσεις, μέσα στη διάρκεια του μήνα, με μέσο όρο κερδισμένων μηνιαίων αποδόσεων από 1,80 και άνω,
  – ανοίξει νέο λογαριασμό σε μια από τις συνεργαζόμενες στοιχηματικές εταιρείας του Prognostika χρησιμοποιώντας τα link που βρίσκονται στην αρχική σελίδα στο “TOP TIPSTER CHOICES”
  – ανεβασμένο avatar στο λογαριασμό του
 • Το ανώτατο όριο πονταρίσματος ορίζεται σε:
  3000 μονάδες για προτάσεις με στοιχηματική ανάλυση* άνω των 300 λέξεων,
  500 μονάδες για προτάσεις που έχουν αιτιολόγηση άνω 50 λέξεων και
  50 μονάδες για προτάσεις με λιγότερο ή καθόλου κείμενο.

Δεν επιτρέπεται:

1. η λογοκλοπή από άλλα websites

2. η χρήση greeklish στα κείμενα

3. το ανέβασμα μιας πρότασης να γίνεται σε λιγότερο από 60 λεπτά από την ώρα έναρξης του αγώνα

4. η επανάληψη του ίδιου στοιχήματος για τον ίδιο αγώνα είτε μόνο του είτε σε σύστημα

5. το ποντάρισμα σε πάνω από 3 διαφορετικά προγνωστικά για τον ίδιο αγώνα

6. η καταχώρηση πάνω από 5 αγώνες ανά combo bet

7. η καταχώρηση δεύτερου προγνωστικού με ποντάρισμα άνω των 50 μονάδων για τον ίδιο αγώνα

8. μετά από μία κερδισμένη πρόταση να μειωθεί ο μέσος όρος των 10 επόμενων πονταρισμάτων στο 10% και κάτω (για παράδειγμα μετά από μια κερδισμένη πρόταση με 500 μονάδες δε γίνεται ο μέσος όρος των επόμενων 10 προτάσεων, με βάση την ώρα δημιουργίας, να είναι από 50 μονάδες και κάτω)

9. η αγνόηση συστάσεων από τους διαχειριστές του Prognostika

10. εάν γίνει λάθος στην καταχώρηση ενός αποτελέσματος ή αγώνα ο tipster πρέπει να το αναφέρει άμεσα με e-mail για να διορθωθεί.

11. η λειτουργία 2 ή περισσοτέρων λογαριασμών tipster από το ίδιο φυσικό πρόσωπο (ίδια IP). Θα μπλοκάρονται και οι δυο λογαριασμοί για το υπόλοιπο του μήνα και θα ξεμπλοκάρετε μόνο ένας, μετά από συννενόηση με τον χρήστη, στον επόμενο διαγωνισμό.

12. η κατάχρηση του ορίου «άνω των 500 μονάδων» με κείμενο κακής ποιότητας ή με χρήση πολλών στατιστικών ή με κείμενο διάφορο του αγώνα. Το κείμενο θα διαγράφεται και το δικαίωμα πονταρίσματος «άνω των 500 μονάδων» θα αφαιρείται για όλη τη σεζόν.

 • Παραβίαση των όρων 1-10 οδηγεί σε διαγραφή των εμπλεκόμενων προτάσεων και αποκλεισμό για το υπόλοιπο του μήνα. Σε περίπτωση 2ης παραβίασης οποιουδήποτε όρου, ο αποκλεισμός επεκτείνεται μαζί με το υπόλοιπο του μήνα και για ακόμα 30 ημέρες. Η 3η παραβίαση οποιουδήποτε όρου οδηγεί σε μόνιμο αποκλεισμό.
 • *ως στοιχηματική ανάλυση ορίζεται ένα κείμενο με σωστή σύνταξη, ορθογραφία, σημεία στίξης, με σωστό τρόπο ανάλυσης του σημείου που προτείνεται και αποδόσεως από 1,80 και άνω.
 • Το Prognostika διατηρεί το δικαίωμα να διορθώνει λανθασμένες αποδόσεις ή αναντιστοιχία σημείων με κείμενα των τίπστερ χωρίς ενημέρωση.
 • Τα δώρα του διαγωνισμού αποστέλλονται εντός Ελλάδας με έξοδα του Prognostika και χρειάζονται τουλάχιστον 15 ημέρες πριν την παραλαβή τους από τους νικητές. Σε περίπτωση που το δώρο επιστρέψει ως αζήτητο χάνεται οποιοδήποτε δικαίωμα σε αυτό.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το διαγωνισμό προγνωστικών παρακαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας εδώ ή εγγραφείτε τώρα εδώ.

***Οι παραπάνω κανόνες μπορεί να αλλάξουν, προστεθούν ή αφαιρεθούν από τους διαχειριστές σε οποιαδήποτε στιγμή και η ανακοίνωση θα γίνει από το παρών άρθρο. Εάν έχετε να προτείνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στους κανονισμούς στείλτε μας email με τις προτάσεις σας.

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη!

Comments